MENÜ


Selena és Demi


Nyitás: 2010.08.10.
Zárás: NEWER!
Szerkik: főszerkik: Ágcsy,Dalmy, és mellék szerkesztő: Barby
Kell-e még szerki: Nem kell köszi,már így is elegen vagyunk.
Veszünk-e el a szerkikből: Nem maradunk így hárman!

Az oldalunk így készült:

Amikor beszélgettem msn-en Dalmyval,mondtam neki milyen jó az oldala.Egyszercsak azt mondtam neki: Csinálunk egy közös oldalt? Azt mondta igen.Ekkor neki vágtunk a regisztrációhoz (mármint én), és elkezdtük szerkeszteni az oldalt. Később (másnap) Barby megcsinálta a Welcome!-t,(főoldalt) én meg  Selena adatlapját csináltam,Dalmy pedig Demi adatlapját. Aztán a többi munkát délutánra hagytam. Dalmyék még csináltak rá egy menüpontot délelött,én meg délután.Amikor délután láttunk,hogy már 100-nál több ember látogatta az oldalt,nagyon nagyon boldogok voltunk.Elvégre még egy menüpont létre hozása is nehéz munka egyetlen embernek.De ha hárman egy menüpontot,akkor már könnyebb. De mi egyedül csináltuk a menüpontokat,csak ezt közösen mert ide mindenki írt magáról valamit. Nos én nem untatlak tovább.

Írta: Ágcsy szerkyamit nagyon nagyon kérünk:

Dont Copy!
az az:

Ne lopj!

Ha ezt betartod:

T

H

A

N

X!

Ági:

 

Nagyon kedves,csikis,és van ám humor érzéke.10 éves de már remekül énekel,a színészetben is jó.Aerobic-ra is járok,de ez más falyta. Ebben az aerobic -ban gerenda,szekrényugrás,és talaj gyakorlat is van. Ha nem találsz meg valamit az oldalon vagy kéne ötlet tanács erre a címre írd meg:   nagika20@gmail.com  de erre is küldheted mert nemrégiben citromailom is lett : nagika20@citromail.hu

Adatai:

msn cím: nagika20@gmail.com (nyugodtan felvehetsz)

e-mail: nagika20@gmail.com  vagy nagika20@citromail.hu

név: Németh Ági

A legjobb barátnőm Kelemen Dóri, barátaim Varga Barby és ikertesója Dalmy, Takács Tamara (Tami) Székely Kitti,és még a legelső legjobb barim aki még mindig az: HAVASI VIKTÓRIA!!!.

És télleg ha kell fejli irj! feltétlenül! erre a címre: nagika20@gmail.com

 

THanx ha itt jártál!

 

Dalmy

Jó tanuló és általába ő játsza a "jókislányt" az iskolában(Bár ez nem teljesen igaz de van benne valami)Imádok színjátszó szakkörre járni és nagyon nagy sikereket érünk el általába.Kedvenc sztárom Lady Gaga.Kedvenc filmem:Megérzés(nézd meg megéri!!!).Zenére is járok és remekül énekelek(Mások véleménye szerint is :D és nyeretm már versenyt is).Ebben is nagy sikereim voltak(ugyanúgy mint Barbynak.)

Adatai:

msn cím:dalmykah@hotmail.com

e-mail:szerkyk97@citromail.hu(Ha valami kérdésed van akkor ide írj!!!)

Név:Varga Dalma

Vannak nagyon jó barátaim és mindet egytől-egyig nagyon szeretem.Rengeteget hülyülünk nap mint nap.A legjobb barátnőm:Fábián Georgina!!Őt szeretem a legjobban!És ő is marad a legjobb barátnőm!!!

Barby:
Igazán kedves,és okos lány,amit akar,azt megszerzi magának,akár így,akár úgy.Szeret honlapot szerkezteni,ez meg is látszik,hiszen kitűnően bánik a honlapszerkesztőkkel. :)
A legfőbb hobbim a színjátszás,a zenélés,és az éneklés.
Kedvenc magyar sztárom:Király Viktor,kedvenc külföldi sztárom:Demi Lovato,kedvenc filme(i)m:Kék Lagúna,Visszatérés a Kék Lagúnába.Zenét tanulok,immár 6.éve.
Adatai:
msn cím: vbarbi97@hotmail.com
e-mail:varga.barby@citromail.hu(Ide is írhatsz :D)
Név:Varga Barbara
Sok nagyon jó barátom van,mégis egyet kiemelnék közűlük:CSÁBI ADRIEN-t.Már régóta nagyon jó barátnők vagyunk,mindent megbeszélünk egymással.Nagyon szeretnivaló aranyos csajszi.)

 

Asztali nézet